Fornøyd kunde

Parnass Presentreklams mål er å ha 100 % kundetilfredshet! I løpet av årene har 50 000 bedrifter og organisasjoner bestilt millioner av produkter med trykk fra oss. Vi har mange kunder som kommer tilbake og handler hos oss år etter år. Det skal være raskt og enkelt å bestille produkter med trykk, og som kunde hos oss skal du føle deg trygg. Nedenfor er eksempler på hvordan vi arbeider for å oppnå 100 % kundetilfredshet.

• Vi var de første i bransjen til å tilby en prisgaranti. Den er basert på at hvis du finner samme produkt til en lavere pris, vil vi tilby produktet til en lavere pris (se vilkår)

• Gratis vareprøver. Vi sender gjerne prøver for vurdering hvis du vil se våre produkter i virkeligheten. De fleste prøvene er med tilfeldige logotyper eller er blanke/umerkede. Prøver med lav verdi behøver normalt ikke returneres. Hvis du ønsker en prøve på dyrere produkter eller mange ulike produkter ber vi deg om å returnere prøvene innen 7 dager.

• Faglig og personlig service. Vi har vært på markedet i over 60 år. Vi har en unik kjennskap til bransjen som vi gjerne deler med våre kunder. Det vi ikke kan om reklameprodukter er ikke verdt å vite!

• Gratis korrektur/skisser. Vi sender alltid korrektur som viser hvordan trykket vil se ut på produktene du bestiller innen vi starter produksjonen. Bestillingen er bare bindende når du godkjenner korrekturen.

• Sikker levering. Våre kunder bestiller ofte reklameprodukter på en messe eller et bestemt arrangement, og da er det viktig med sikker levering. Vi stiller høye krav til logistikkpartnere vi bruker for å kunne tilby en høy pålitelighet.

Hva om jeg ikke er fornøyd? Alltid ta kontakt direkte med oss og vi vil prøve å finne en løsning sammen slik at du vil bli fornøyd med våre produkter og service.

LAVESTE PRISGARANTI
ALLTID RASKE LEVERANSER!
100% Fornøyd kunde

Våre selger

All ære til Internett, men noen ganger kan det være fint å snakke med en personlig. Vi hjelper deg å finne riktig produkt etter dine ønsker. Vi har over 60 års erfaring med produkter med trykk.